Selecteer een pagina

Team

Bas de Zwart

“Muziek is de rode draad in mijn leven en een oneindige inspiratiebron. Als 13 jarige stond ik al naar bandjes te kijken en droomde dat ik later ook op het podium zou staan. Helaas had ik toch iets te weinig  talent. Maar ik kon wel feestjes organiseren en als vrijwilliger deed ik dit jaren. In 2004 besloot ik het professioneel te gaan invullen. In mijn vrije tijd bezoek ik veel grote en kleine concerten om zo op de hoogte te blijven van trends en natuurlijk nieuwe muzikale talenten.” 

Bas is het creatief brein achter vele grote publieks evenementen. Binnen Iventors is Bas oa bezig met het programmeren van diverse events, maar ook het bedenken van nieuwe concepten voor evenementen.

 

Liselotte Gatzen

“Ik ben organisator in hart en nieren en graag de spin in het web. Ik kan erg genieten van het plezier dat bezoekers beleven aan onze evenementen. Ook put ik veel energie uit de contacten met muzikanten, leveranciers, sponsoren, en vrijwilligers. Ben ik niet bezig met mijn werk als evenementenorganisator dan bezoek ik veel concerten en festivals. Ik houd van de sfeer die daar hangt en geniet enorm van mensen die met passie op het podium staan.” 

Liselotte is de drijvende kracht achter de programmering, organisatie, productie en vrijwilligers coördinatie. Een ijzersterke projectmanager die zich binnen ons bedrijf oa bezighoudt met de diverse loopevenementen maar ook het Big Rivers Festival, kerstmarkt Dordrecht  en het twee jaarlijkse Dordt in Cello.

 

 

Lars Sørensen

De afgelopen jaren heb ik als moderator en dagvoorzitter meer dan 600 zakelijke events mogen vormgeven en presenteren. Een goed ontwerp brengt je zakelijke event naar een hoger plan. Helpt om communicatie doelstellingen te behalen, een positief gevoel te creëren bij je merk. Het is mijn persoonlijke missie om voor ieder event het juiste ontwerp te te maken waarin beleving, energie en dynamiek in perfecte harmonie samenkomen!

Lars is verantwoordelijk voor de zakelijke markt en zorgt voor ontwerp en realisatie van business events in binnen-en buitenland. Binnen Iventors werkt Lars als adviseur en creatief consultant. Ook relatiebeheer, sponsors en partnerships vallen onder zijn beheer.